Om mig

Mit navn er Heidi Wegener, jeg er 77’er., og bosiddende i Holstebro. Jeg er født i København og opvokset i Brøndby Strand.

Jeg er ikke uddannet inden for nogen kreative områder, men har altid udfoldet mig kreativt, mest i alt hvad jeg kunne lave ud af karton og lignende. Efter jeg fik min datter i 2009 er jeg virkeligt begyndt at udforske min symaskine, og det er derfra stille og roligt taget til, og jeg har fundet min helt store passion inden for stoffer.

Jeg har været i FDF’er i mere end 20 år, og har her en masse erfaring med i baglommen i forhold til lege, løb, musik og kreative projekter for børn og meget meget mere…

For mig er min kreativitet, min livsstil. Det betyder alt for mig at kunne udfolde mig kreativt i mit arbejde og fritid. –Jeg elsker det.

Jeg er også stor fan af at få ideer fra min omverden; gågaden, gå turen i skoven, min datter, ugeblade, nettet, osv.. Får jeg først en ide så skal den bare ned på papir, og afprøves med mit eget lille tvist, og dette gælder nærmest inden for alle kreative områder.

Flere og flere spørger mig jævnligt: “har du ikke lige en ide til en børnefødselsdag”, “kan du ikke lige en leg vi kan lege når vi skal i klub”, “Heidi hjælp mig lige med ideer til løb når hele klubben skal på sommerferie”, “hjælp mig lige mine børnebørn kommer på weekend og vil gerne lave masker” osv… osv…
Her til fik jeg ideen til denne hjemmeside…
Jeg vil al hjertens gerne dele alle mine ideer og erfaring med alle, så en masse kan få gavn af alle mine diy, løb, lege osv.. frem for det bare ligger oppe i mit hoved og ruller rundt.. :-)  hehe

ByWegener.dk er min hjemmeside, hvor jeg vil vise mit univers af kreative projekter frem.
Det er først og fremmest et lystbetonet projekt, som giver mig mulighed for at vise mine kreationer frem.
Jeg vil dele løb, lege, kreative ideer lige til at gå til med dine børn, om det er dine egen, børnebørn eller lånte i form af du arbejder i en klub, spejder, skolelære, pædagog osv, så vil der løbende komme ene masse ideer lige til at printe og bruge..
Jeg vil også vise min leg med sammensætning af forskellige stoffer, mønstre og kreative tvist. Give ideer og mine bud på tøj og oplyse hvor sy mønster mv kan købes.
Jeg vil derudover løbende udarbejde nogle nogle DIY selv og lægge på siden.

Brug gerne fra min side, men husk at spørge om lov til at låne billeder, og vær sød at linke til ByWegener.dk

Jeg er også at finde på både instagram og Facebook. (Link dertil findes nederst på alle sider)

Velkommen til og rigtig go fornøjelse i min verden.