Påskehare

Påskeferien er starter, så er det da tid for at finde krea kassen frem og gå igang med at påske hygge med ungerne, eller ja bare med og for dig selv.
Kender su det med at sidde hele ugen, måske over aftensmaden og udspørge ungerne hvordan deres dag er gået, hvad har de lavet i skolen/børnehaven, og bare ikke få meget respons. Jeg har fundet løsningen her hjemme :)
-Kreahyggedag..
Find evt. lørdags guffen frem og sæt ungerne igang med at være kreative, så går der ikke længe før de samtidig går igang med at fortælle om alle de hemmeligheder, og gøremål de har haft i løbet af ugen i skolen, børnehaven, SFO’en osv..
Det er bare så fantastisk hyggeligt.

Jeg har fundet noget inspiration på Pinterest, men desværre faldt jeg for et billede, uden videre link, og uden vejledning.
Så… hvis du ligesom jeg synes dette er de sødeste toiletrulle påskehare, ja så har jeg her lavet en lille vejledning, samt lavet skabelon, der er lige til at printe ud på A4 papir.


Jeg vil elske at se hvis i får lavet nogle fine kreative dyr, vis gerne jeres billeder frem på Instagram og facebook, og tag mig endelig med bywegener.dk

Vejledning:

  • Print skabelonerne her fra
  • Kroppen klippes og passer rundt om en wc rulle, limes sammen, (klipper man i karton, kan den også stå uden toiletrullen inden i)
  • klip resten af skabelonerne, husk dobbelt op af øre og øjne ;) (Man kan også som jeg på den ene, bruge færdiglavet “rasleøjne”
  • Hale og næse, har jeg her brugt små pomponer, men de er også super fine ved at klippe ud i karton, og gerne i fine farver, evt. i prikket papir. eller måske selv dekorer papiret efterfølgende.
  • Knurhår kan som jeg har gjort her klippes af karton, i tynde stimler, men det er jo kun fantasien der sætter grænser. man kan bruge ståltråd, tyndt bast bånd osv.
  • prøv også egen kreative evner af, lav katte øre, eller museøre,

Her er lidt kreative ideer fra min datter. en hare-mis og en katHeidi Skrevet af:

Brug gerne fra min side, men husk at spørge om lov til at låne billeder, og vær sød at linke til ByWegener.dk